Thea - någon som känner peppen?

Om det är fint väder på tisdag, är det någon som är sugen på en löprunda till&från sjöbo? Alltså, man springer dit (kan ju ha en liten ryggsäck me handduk, pengar, vattenflaska), sedan chillar man på stranden hela dagen, sedan springer man hem igen?

Camaaaan laget! Don't want to do this alone.


UPDATE: Okej, ingen verkar vilja springa 12km i fint väder? Förstår inte varför.. någon som vill fara ut och springa okänd sträcka då? På tisdag? Please?


Kommentarer
Postat av: natalie

HAHAHAHAH thea du är ju dum!!!! man springer inte så långt en solig dag sen solar och springer hem, då är man ju helt döööööd efter !!! :D

2010-07-04 @ 21:33:32
URL: http://nattepatte.blogg.se/
Postat av: theii

men vad, klockan är typ 9 nu och de är fortfarande 25grader ute, de kommer va varmt hur man än gör, å jag far snart till mallis och DÄR dör man om man springer, så måste springa nå gånger i veckan ;)



så nu vill jag att någon tomtenisse hör av sig och vill springa med mej för vi skulle ut och springa 3ggr/veckan och alltså MÅSTE man springa i veckans hetta, varför inte lida tillsammans i värmen?

2010-07-04 @ 21:44:45
URL: http://holmqvist9.blogg.se/
Postat av: Linn

jag tänkte försöka fara ut varje dag och springa, typ strömsholm runt=) Annars så vill jag också gärna fara till myggvalla och lira eller fara till danielsten och lira volleyboll. Någon som är på det?

2010-07-05 @ 11:14:05
URL: http://linnnwiklund.blogg.se/
Postat av: Thea

Låter bra linn! :D

2010-07-05 @ 22:05:59
URL: http://holmqvist9.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0